

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Сервира се върху канапе от сварен ориз и поръсено с накълцан пресен магданоз
Става изключително бързо, а вкусът е зашеметяващ
Вижте рецептата
Наричайте ястието както искате - лазаня, мусака, редена манджа, гратен, все е вкусно
Само с две съставки!
С уникална и много вкусна плънка
Цялата работа ще отнеме около час, 45 минути от които е втасването на тестото
Гъбената супа ухае на гора и уют
Това е едно от онези ястия, което ви печели още с първата хапка
Вижте как да я приготвите